Despre marcă PARFUMLUXOS

Suntem un magazin certificat

Sigiliu Verificat de clienți

Magazinul nostru a îndeplinit cerințele pentru obținerea și menținerea certificatului Verified by Customers, care distinge magazinele care oferă servicii de calitate clienților lor.

Parfumuri pentru femei și bărbați

10 MOTIVE PENTRU CARE AR TREBUI SĂ CUMPERI PARFUM DE LUX

Prima întrebare pe care ar trebui să ne-o punem este: ce sunt PARFUMURILE LUX și cum se deosebesc de cele originale? Răspunsul este simplu. Nu sunt diferite în ceea ce privește producția. Iar ingredientele? Aici intervine miezul problemei, pentru că pentru ca un produs să fie numit LUX PARFUM , trebuie să fie reprodus cu exactitate. De aceea, sunt angajați specialiști pentru a calcula parfumul original și apoi pentru a pregăti o rețetă specială cu proporțiile corecte. Este important ca producătorul să nu se zgârcească la fixarea ingredientelor, care sunt scumpe și determină durabilitatea.

În oferta noastră veți găsi parfumuri precum cele lemnoase fructate florale florale vanilie

Parfumuri

A doua întrebare pe care ar trebui să ne-o punem este de ce a apărut LUX PARFÉM pe piață? Producția de parfumuri nu este atât de scumpă pe cât pare. Prețurile ridicate ale originalelor sunt legate de cheltuielile uriașe de publicitate ale companiilor. Personal angajat în departamentele de publicitate, publicitate la televizor, în presă, banchete, panouri publicitare, toate cu participarea unor vedete de renume mondial. Prin urmare, prețul parfumurilor este dominat în mare măsură de costurile de publicitate și marketing.

Prețurile parfumurilor noastre sunt accesibile pentru toată lumea.

Feedback-ul clienților GREAT

Ca în cazul oricărui produs, opiniile clienților sunt cele mai importante și spun multe despre produs. Odată ce intrați pe site-ul nostru sau pe pagina noastră de fani de pe Facebook, puteți vedea cu ușurință numeroasele comentarii pozitive și recenzii fantastice despre produsele noastre. Statisticile și opiniile spun un singur lucru, clienții sunt mulțumiți și recomandăLUX PARFUM !

SELECȚIE MARE DE PARFUMURI

Deoarece nu inventăm parfumuri, ci le "dezvoltăm", putem crea noi versiuni imediat ce un nou parfum apare pe piață. În acest fel, fiecare client poate găsi cel mai bun parfum pentru el. Parfumul poate fi ales în funcție de ocazie, de starea de spirit, de anotimp sau de zi, în funcție de caracterul dumneavoastră sau de alte preferințe. Gama imensă de care dispunem ne oferă posibilități nelimitate.

În magazinul nostru veți găsi mărci precum Prada Chanel Gucci Giorgio Armani MAISON FRANCIS KURKDJIAN

PARFUMURILE DE LUX SUNT PENTRU TOATĂ LUMEA

Acestea sunt la îndemâna oricărui portofel. Nimic nu stă în calea devenirii mândrei posesoare a unui parfum elegant, delicat și dezirabil. CALITATE Alegând parfumuri de LUX PARFUMURI dovedite, vă veți putea bucura de un parfum de durată pentru o perioadă foarte lungă de timp. Și nu veți simți nicio diferență între acesta și cel original. PARFUMURILE LUX se bazează pe aceleași parfumuri sau pe parfumuri similare cu cele ale unor mărci cunoscute. Acestea sunt fabricate din esențe de înaltă calitate care asigură durabilitatea parfumurilor și difuzarea perfectă a aromelor individuale

PARFUMUL NOSTRU LUX ESTE O APĂ DE PARFUM PARFUMATĂ

Acestea sunt amestecuri care conțin aproximativ 18 % uleiuri esențiale. Aceste amestecuri sunt la fel de eficiente ca și parfumurile pure, iar durabilitatea lor este ridicată. Ele vă permit să vă bucurați de parfum chiar și pe tot parcursul zilei. Sunt alese de multe femei și bărbați deoarece, pentru un preț relativ rezonabil, obțin un parfum care rămâne pe piele pentru o perioadă lungă de timp. Menținem nivelul de ingrediente de parfum disponibile în magazinul nostru la 18%, ceea ce le clasifică drept loțiuni parfumate. Și nu ca în alte cazuri 10% - apă de toaletă, 5% - apă de colonie.

STÂRNEȘTE CURIOZITATEA

Deoarece puteți cumpăra mai multe echivalente la prețul unui original, aveți posibilitatea de a vă schimba parfumul mult mai des decât ar fi posibil cu parfumul original. Acest lucru vă oferă plăcerea de a le folosi, în funcție de starea dumneavoastră de spirit puteți alege un parfum potrivit momentului, anotimpului sau unei ocazii speciale, iar cei care vă vor mirosi parfumul nu se vor obișnui cu el, vă poate ajuta să ieșiți din cotidian și, mai mult decât atât, vă poate trezi interes și emoții pozitive.

NU PLĂTEȘTI STICLA

Fiecare companie de marcă își vinde parfumurile în flacoane de marcă, adesea neobișnuite. Din nefericire, plătești și pentru asta, și exact așa plătești prea mult. La urma urmei, parfumul nu este despre aspect, ci despre miros! Sticla noastră clasică este concepută pentru a arăta bine și pentru a-și mulțumi proprietarul. Tu și parfumul tău ar trebui să fiți excepționali, nu ambalajul parfumului tău.