Livrare si plata

I. Livrarea mărfurilor

Bunurile vor fi livrate cumpărătorului în zilele lucrătoare pe teritoriul Republicii Slovace prin intermediul transportatorului selectat și al serviciilor acestuia în a doua etapă a coșului de cumpărături.

 

II. Transport

Bunurile vor fi livrate cumpărătorului în termen de 1-4 zile lucrătoare (în funcție de disponibilitate și de transportatorul ales), dar nu mai târziu de șapte zile lucrătoare de la încheierea contractului de cumpărare, cu excepția cazului în care se specifică un termen de livrare diferit pentru bunuri individuale. Bunurile vor fi livrate la adresa specificată de cumpărător în comandă sau la punctul de distribuție, la alegerea cumpărătorului.

Diferitele tipuri de transport pentru ROMÂNIA:

FAN Courier:

prețul de livrare pentru comenzi de până la 250 RON este de 24 RON. Pentru comenzi mai mari de 250 RON, livrarea este gratuită.

 

Packeta Z point: 

Prețul de livrare pentru comenzi de până la 250 RON este de 18 RON, iar pentru comenzi de peste 250 RON transportul este gratuit.

 

 

III. Plata

Bunurile sunt trimise cumpărătorului fie la livrare, adică plata prețului de achiziție a bunurilor are loc la primirea bunurilor de la transportator, fie este posibil să se plătească în avans, adică imediat după ce se comandă bunurile prin intermediul unui card de plată online.

 

Diferite tipuri de plăți:

  • Plata la livrare
  • Plata online cu cardul

 

 

Plata la livrare:

Clientul plătește comanda în numerar sau cu cardul la curier în momentul livrării. Prețul pentru plata ramburs este de 5 RON

Plata online cu cardul: Plata instantanee prin intermediul gateway-ului de plată Payout

Alte metode de plată:

  • Apple Pay
  • Google Pay